2 Aralık 2013 Pazartesi

SATIŞ ORTAKLIĞI İLE KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN!

Günümüzde, internetin hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğu hemen hemen herkes tarafından kabul edilmekte. Artık, birçok işimizi evimizden çıkmadan internetten halledebiliyoruz. Özellikle, bankacılık işlemlerinin ve alışverişin büyük bölümü internet üzerinden yapılıyor.
Artık, pek çok kimse internetin gücünü hayatında hissediyor. Durum böyle olunca, “satış ortaklığı” ile internetten para kazanma fikri yadırganacak bir iş olmaktan çıktı. “Satış ortaklığı” sistemi dünyada yaklaşık 14 yıldır uygulanmakta. Ancak bu sistemin popülerliği son 4-5 yıl içerisinde arttı. Özellikle, ABD, Avrupa ve son yıllarda da Hindistan’da “satış ortaklığı” oldukça popüler bir meslek haline geldi.
En basit anlatımı ile başkalarının ürünlerinin internet üzerinden tanıtımını-pazarlamasını yapıp, satışına aracılık ederek internetten para kazanma sistemine “satış ortaklığı” denir. Ürün sahipleri, ürünlerini tanıtan ve satmasını sağlayan satış ortaklarına ürün üzerinden belli bir komisyon öderler.
Satış ortaklığı sisteminde 4 temel öğe vardır:
Ürün Satıcısı, Satış Ortağı, Müşteri, Satış&Komisyon.

satış ortaklığı
Siz de “satış ortaklığı” sistemi ile internetten para kazarak, internet zenginleri arasına katılmak ister misiniz? Cevabınız evet ise bu sistemin detaylarını öğrenmek için size müthiş bir fırsat:
03 Aralık Salı akşamı (yarın) saat 20:30’da internetten canlı olarak yapılacak seminerimizi kaçırmayın.

Seminerimizi aşağıdaki link’ten kayıt olduktan sonra e-mail adresinize gönderilecek linki tıklayarak izleyebilirsiniz.
Üye Linki:
http://www.7x.com.tr/?idX=3662&idXRef=face
Seminer Kayıt Linki :
http://www.7x.com.tr/store/seminerkayit.asp?idX=3662

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder