11 Aralık 2013 Çarşamba

"SATIŞ ORTAKLIĞI" İLE KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN!

Nasıl kendi işimizin patronu olacağız?
İnternetin gücünü kullanarak, internetin sizlere sunduğu fırsatları değerlendirerek kendi işinizin patronu olacaksınız ve hayal bile edemeyeceğiniz kadar çok internetten para kazanacaksınız!


Bu sayfada sizlere anlatmaya çalıştığım internetten para kazanma yöntemleri, anket doldur, reklam tıkla gibi anlık günlük 1-2 dolarlık bir kazanç DEĞİL!


Sizlere anlatmaya çalıştığım internetten para kazanma yöntemi tüm dünyada 15 yıldır uygulanmakta olan “SATIŞ ORTAKLIĞI” yöntemi. Dünyada milyonlarca kişi için 15 yıldır çok büyük bir kazanç sistemi olan www.clickbank.com web sitesini ziyaret ederek insanların internetten para kazançlarını kendi gözünüzle görebilirsiniz. Peki Türkiye’de bildiğimiz gittigidiyor.com, sahibinden.com gibi çok sık kullandığımız siteler sizce ne iş yapıyor? Kendi ürettikleri ürünü mü satıyor? Tabi ki hayır. Yaptıkları iş, sizlere bu sayfada anlatmaya çalıştığım “SATIŞ ORTAKLIĞI” yöntemi ile internetten para kazanma.


Satış Ortaklığı sisteminin basit bir internetten para kazanma işi olmadığını çok ciddi ve sürdürülebilir yüksek bir kazanç sistemi olduğunu sizlere bankacılık sektöründen bir örnek vererek açıklamak isterim. Bankalarda çalışan, üniversite mezunu master yapmış müşteri temsilcileri, banka müdürleri, hatta bankanın genel müdür yardımcıları, genel müdürleri sizce ne iş yapmaktadır? Yaptıkları işi küçümsemiyorum, Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 15 yıl boyunca ben de bankacılık sektöründe satış ve pazarlama müdürü olarak çalıştım. Her işte olduğu gibi bankacılık sektöründe de bilmeniz gereken teknik konular vardır, zaman içerisinde aldığınız eğitimler, iş başındaki uygulamalar ve tecrübeler ile işinizin teknik detaylarını çok kısa zamanda öğrenebilirsiniz. Fakat, bankacılık sektöründe en tepedeki kişinin dahi yaptığı temel iş bankanın ürünlerinin PAZARLAMA ve SATIŞINI yapmaktır.


Sizlere bu sayfada anlattığım “SATIŞ ORTAKLIĞI” sisteminde de bilmeniz gereken teknik konular var. (internette Facebook kullanabilen ilkokul mezunu, üniversite mezunu herkes öğrenebilir) Bu teknik bilgileri internetten her hafta canlı olarak yapılmakta olan ücretsiz eğitimlerimiz sayesinde çok kısa zamanda öğrenebilirsiniz. Ama bankacılık sektöründeki çalışanların da yaptığı gibi “SATIŞ ORTAKLIĞI” sistemi ürünlerin PAZARLAMA ve SATIŞI işidir.


SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİNİN BAZI AVANTAJLARI

  • Sermaye koymadan, risk almadan, herhangi bir üretim ve stok maliyetine katlanmadan başka firmalar tarafından üretilen gıdadan elektoniğe, giyim eşyasından mobilyaya kadar aklınıza gelebilecek her türlü ürünün internet üzerinden pazarlama ve satışını yaparak komisyon kazanırsınız.
  • Evde, işyerinde, otobüste, parkta, tatilde, internetin ve bilgisayarın olduğu herhangi bir ortamda bu işi yapabilirsiniz.
  • Başkaları tarafından değil, kendiniz tarafından belirlenen saatlerde çalışabilirsiniz.
  • Elde edeceğiniz kazancın üst sınırı yoktur. İnternet üzerinden ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız, bir süre sonra hayal bile edemeyeceğiniz kazançları otomatik olarak kazanmaya başlarsınız. Siz uyurken bile insanlar sizin sitenize girip ürün satın almaya başlar ve siz de bundan para kazanırsınız.
SATIŞ ORTAKLIĞI” bağımsız bir iş, maddi özgürlük, ek gelir, güzel bir kariyer, garantili kazanç, kişisel gelişim imkanı demek.

Siz de hayal bile edemeyeceğiniz kazançları elde edebileceğiniz “SATIŞ ORTAKLIĞI” sistemine katılmak, detaylı bilgi almak için hemen tıklayın http://www.7x.com.tr/?idX=3662&idXRef
Benim ekibimde yer almak, bire-bir benimle iletişim kurmak, destek almak isteyen arkadaşlar Facebook kişisel sayfamdan da benimle iletişim kurabilirler. https://www.facebook.com/profile.php?id=100004039696414&ref=tn_tnmn

internetten para kazanma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder