8 Aralık 2013 Pazar

İNTERNETTEN KAZANÇ FIRSATLARI-İNTERNETTEN PARA KAZANMA

İNTERNETTEN KAZANÇ FIRSATLARINDAN HABERDAR MISINIZ?

İstatistiklere göre Facebook, 31 Ağustos 2013 itibarıyla; Dünya'nın en fazla ziyaret edilen 2. sitesidir. Facebook eğer bir ülke olsaydı, Çin ve Hindistan'dan sonra dünyanın en kalabalık üçüncü ülkesi olabilirdi. Artık aylık aktif kullanıcı sayısı 1.2 milyar kişiye ulaşan Facebook, dünya tarihinde görülmemiş dev bir organizasyon olarak yükselmeye devam ediyor. Türkiye’de ise Mart 2013 itibari ise aktif Facebook kullanıcı sayısı 32.5 milyon. Bu rakamlar internetten para kazanma için Facebook’un ne kadar büyük bir potansiyel olduğunun göstergesi. http://www.xticaret.com/xticaret/?804_58832 

internetten para kazanma


Kullanıcı sayısı bu kadar çok olan bir sistemin yıllık geliri sizce ne kadardır? Sene sonunda Facebook'un toplam gelirinin 10 milyar dolara yaklaşması bekleniyor. Bu hızla devam ederse, önümüzdeki yıl Facebook'un yıllık gelirini ikiye katlaması da çok kolay görünüyor.
Peki, 1.2 milyar kullanın hepsi sizce Facebook’u sadece arkadaşları ile iletişim kurmak, paylaşım yapmak için mi kullanıyor. Tabi ki hayır. Birçok kişi ve firma için Facebook çok büyük bir pazar ve kazanç ortamı. Çok sayıda kişi ve firma sattığı ürünlerin reklamını, pazarlamasını Facebook üzerinden yapıyor, müşterilerini kendi web sitesine yönlendirerek ürünlerinin satışını yapıyor. Facebook’a birçok kişi tarafından internetten para kazanma için bir araç olarak kullanılıyor.

Türk şirketleri Facebook kullanımlarında gün geçtikçe daha da tecrübeli hale geliyor. Garanti Bankası gibi büyük finansal şirketlerden Trendyol gibi e-ticaret şirketlerine kadar birçok firmanın Facebook’tan harika sonuçlar elde ettiği görülmektedir. Aynı zamanda, birçok küçük ve orta ölçekli firma da Facebook’u daha önceden ulaşamayacağı kadar büyük topluluklara ulaşmak için ve internetten para kazanma için kullanıyor.

Sizlere bir sorum daha olacak: Facebook’ta ya da internette herhangi bir web sitesinde gördüğünüz her tanıtım direkt olarak ürün sahibi firmaya veya reklam yayıncılarına mı ait? Cevap, hayır. İnternet kullanımının bu kadar yaygınlaşması, sadece firma sahipleri için değil milyonlarca internet kullanıcısı bireyler için de bir kazanç fırsatı doğuruyor. Siz, öğrenci, ev hanımı emekli ya da günde 1-2 saatini internette sörf yaparak geçiriyor olabilirsiniz. Bu durum sizin için de bir kazanç fırsatı. Nasıl mı? Birçok üretici firma internet üzerinden ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapmak için bir e-ticaret sitesine sahip. Diğer taraftan, daha fazla müşteriye ulaşmak ve neticede daha çok satış yapmak için internette günde 1-2 saat geçirecek vakti olan kişileri adeta satış temsilcisi olarak kullanıyor.
Peki, kimler bu şekilde parakazanıyor, kazanabilir?

Ek gelir sağlamak isteyenler, daha düzenli ve yüksek bir gelir sağlamak isteyenler; çalışanlar, çalışmayanlar, kendi işini kurmak isteyenler, ev hanımları, öğrenciler, emekliler… Kısacası, isteyen herkes KAZANIYOR!

Yüksek gelir elde etmenizi sağlayacak bu yeni nesil kazanç sisteminin adı “Satış Ortaklığı”.
Siz de bu yeni nesil kazanç sistemi hakkında detaylı bilgi almak ve kendi işinizin patronu olma yolunda bir adım atmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, sizleri her hafta internetten canlı olarak ve ücretsiz yapılmakta olan seminerimize davet etmek isterim. Eğer, internettenkazanç fırsatlarından haberdar olmak, internetten para kazanma konusunda bilgilenmek ve seminerimize katılmak isterseniz bana Facebook’tan davet gönderebilirsiniz. Ayrıca internetten para kazanma ve satış ortaklığı hakkında detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret etmek için hemen tıklayabilirsiniz, http://www.xticaret.com/xticaret/?804_58832 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder