16 Kasım 2013 Cumartesi

KENDİ İŞİNİN PATRONU OL

KENDİ İŞİNİN PATRONU OL
Geleceğe yatırım yapmak için büyük bir şans! Yeni nesil kazanç sistemi ile muhteşem kazançlar elde edebilir, kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

İnternet sayesinde ticaretin şekli değişti. Günümüzde ürün sahibi firmalar; ürünlerinin reklam, pazarlama ve satışına yönelik faaliyetlerini, internetin gücünü kullanarak, buna odaklı şekilde planlıyor ve uyguluyor ve internetten para kazanma aracını çok iyi kullanıyorlar.

İnternet üzerinden satış, ticaret denildiğinde ilk akla gelen e-ticaretkavramı; sadece bir satış web sitesi sahibi olmaktan, bir ürünü alıp-satmaktan veya üretilen bir ürünü/hizmeti satmaktan ibaret değildir. Bir ürünü internet üzerinden tanıtmak da, tanıtımına ve satışına aracılık etmek de yeni nesil bir ticaret şeklidir.

Büyük firmalar kadar, sıradan internet kullanıcıları da artık internetin gücünün ve internetten yapılan satışların büyüklüğünün farkında.

İnternette ilgilendiğiniz bir ürün veya hizmet aradığınızda karşınıza çıkan bir web sitesi, bir yazı, herhangi bir reklam uygulaması sizce nasıl çalışıyor?

Her gördüğünüz tanıtım direkt olarak ürün sahibi firmaya veya reklam yayıncılarına mı ait sizce?

Bu noktada daha geniş açıdan düşünmek gerekiyor. İnternette bu kadar çaba, bu kadar faaliyet ne amaçla ve kimler tarafından yapılıyor olabilir?

Elbette KAZANMAK için ve KAZANMAK İSTEYENLER tarafından yapılıyor!

Peki, kimler internetten para kazanıyor?

Ek gelir sağlamak isteyenler, daha düzenli ve yüksek bir gelir sağlamak isteyenler; çalışanlar, çalışmayanlar, kendi işini kurmak,kendi işinin patronu olmak isteyenler, ev hanımları, öğrenciler, emekliler… Kısacası, isteyen herkes KAZANIYOR!

Peki, bu kazançlara sahip olanlar ne yapıyor da kazanıyor? İnternetten para kazanma konusu bazı insanlar tarafından algılandığı gibi bir aldatmaca mı?

Hayır, internetten para kazanma konusu bir aldatmaca değil, tam tersine bir uzmanlık alanı. Dünya genelinde milyonlarca kişinin uygulamakta olduğu, hızlı ve bir o kadar da yüksek kazançlar elde ettiği Affiliate Marketing, Türkçe karşılığı “Satış Ortaklığı” sistemi sayesinde, insanlar internetten para kazanıyor!

Satış Ortaklığı, internetteki gelirler düşünüldüğünde, dünya genelinde çok yüksek bir paya sahiptir (Son yıllarda sadece ABD’de12 milyar dolarlık bir pasta payına sahiptir.) Aynı zamanda 16 yıldır uygulanan bir internetten para kazanma sistemdir.

İnternetten para kazanma ve yüksek gelir elde etmenizi sağlayacak yeni nesil kazanç sisteminin asıl kaynağı ve asıl gücü olan “Satış Ortaklığı” hakkında bilmeniz gereken herşeyi XTicaret tarafından ücretsiz olarak her hafta internetten canlı olarak yapılan eğitimlerden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder